canviem d'imatge i estrenem web

Pensant en com arribar millor a vosaltres, els nostres clients, ara fa un parell de mesos vam decidir fer alguns canvis en la manera en que ens comuniquem. Uns canvis que implicaven la nostra imatge gràfica, la nostra web i el bloc que vam obrir ara fa ja un any sense després trobar la manera de donar-li vida. Avui ens complau presentar-vos aquests canvis.

Tenim un nou logotipus (el centre de la nostra imatge gràfica), més estilitzat que l'antic però que manté la forma de la carpa com a element principal d'interès. El nou, alhora, busca un vincle visual amb les muntanyes del Montseny. I tenim nou color de referència, el verd, també cercant el vincle amb la natura que ens envolta.

Tenim nova web, com de ben segur heu apreciat els que la coneixieu ja. L'hem volguda formalment neta i sense complicacions pel que fa al contingut i al seu accés. Si encara no ho heu fet, us convidem a clicar els elements del menú lateral, on podreu veure fotos del nostre local, d'alguns dels plats que preparem i dels llocs que podeu visitar a prop de l'Hostal Nou. Amb l'element el menú podreu consultar, més o menys a partir dels divendres, el menú de cada cap de setmana. I amb l'element reservar podeu enviar-nos fàcilment un correu electrònic demanant-nos què necessiteu.

I tenim nou bloc, aquest que esteu llegint. Reprenem aquesta vessant de la nostra comunicació amb la voluntat de donar-li continuïtat. Aquí volem anar explicant-vos, principalment, receptes de cuina, passejades que podeu fer per la nostra vila i aquells esdeveniments que no us podeu perdre com ara les enramades o la fira de tardor, així com les activitats relacionades amb aquests esdeveniments que duguem a terme.

Esperem que tot plegat us agradi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada